Human Resources


bedrijfsprocessen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Human Resources
AccentPro
Accent-pro is een tijdstudietool waarmee u zelf de werktijd en de bewerkingstijd van uw medewerkers en/of machines kunt vastleggen en analyseren. accent-pro ondersteunt de twee belangrijkste tijdstudie methodieken: multi moment opnamen (mmo)voor vastlegging en analyse van werktijd en stopwatchnormering (cts) voor vastlegging en analyse van bewerkingstijd.
http://www.accent-pro.nl/

CSN Automatiseringsdiensten
Wij zijn gespecialiseerd in de loonverwerking, salarisverwerkig, en bijbehorende software-toepassingen
http://www.csnad.nl

Captor
Captor
http://www.captor.nl/

Clientvolgsysteem.nl
U bent actief in de markt van re-integratie, outplacement en/of loopbaanadvisering. Bij al uw activiteiten staat het begeleiden en volgen van uw cliŽnten centraal. Dan is bij een efficiŽnte uitvoering van uw primaire werkzaamheden automatisering in welke vorm dan ook niet meer weg te denken. Veelal wordt er gesproken over een cliŽntvolgsysteem. Dat zou de oplossing zijn om uw werkzaamheden zorgeloos maar goed ondersteund te kunnen uitvoeren. Maar wat is een cliŽntvolgsysteem precies? Wat mag u verwachten van een cliŽntvolgsysteem? Wat kost een cliŽntvolgsysteem en wat levert het op? Welke aanbieders van cliŽntvolgsysteem zijn er? Hoe weet u welk cliŽntvolgsysteem het beste bij uw organisatie aansluit? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Het gaat tenslotte om de ondersteuning van uw primaire proces! Wij kunnen u hier bij helpen. Zelf zijn we al jaren actief in deze markt en weten daarom precies wat de beste aanpak is om bovenstaande vragen te beantwoorden. Onze dienstverlening richt zich primair op pakketselectie en pakketkeuze-trajecten van cliŽntvolgsystemen. Vraag nu een vrijblijvende intake aan.
http://www.client-volg-systeem.nl

E Hrm Vision
E Hrm Vision
http://www.e-hrmvision.com/

ENRGY Health In Business
Ergonomie, massage, fysiotherapie, rsi begeleiding, bedrijfsfitness en arbeidsrevalidatie in amsterdam en omstreken. onze medewerkers en freelancers, zoals masseurs, fysiotherapeuten, sportinstructeurs, bedrijfsartsen, een ergonoom en een bedrijfspsycholoog geven advies en behandelingen op de werkplek en binnen onze centra.
http://www.enrgy.nl

Easypay
Innovation in hr processes, products and services. easypay - easytime - easyplan - easy services - easy hr - sse - profos
http://www.easypay.be/

Emergo Systems
Emergo Systems
http://www.emergo-systems.nl/

Executrack
Executrack
http://www.executrack.nl/

Freelance HRM
Freelance HRM
http://www.freelancetoday.nl

Greenpages
Greenpages
http://www.greenpages.nl/

Iw3
Op deze website vindt u informatie over het cliëntvolg- en personeelsinformatie-systeem iw3. dit systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze gebruikers, zodat de functionaliteit zo optimaal mogelijk aansluit bij de werkprocessen van onze klanten. iw3 wordt ingezet bij sw-bedrijven, reïntegratiebedrijven, afdelingen sociale zaken en inburgering bij gemeenten, werkgevers en mobiliteitscentra.
http://www.iw3.nl/

Marketing Banen
Home. internet marketing neemt binnen uw organisatie een steeds belangrijkere positie in. u bent op zoek naar iemand die uw team komt ondersteunen/opzetten.tribal people is uw business partner bij
http://www.tribalpeople.nl

Mercash
Merc@sh personele systemen
http://www.mercash.nl/

PC Computing
Pc-computing de specialist voor resourceplanning, projectplanning enterprise process management en andere productiviteitssoftware.
http://www.pccomputing.nl/

PointLogic HRM
PointLogic HRM
http://www.pointlogic-hrm.nl/

ProTime
Toonaangevende leverancier van tijdregistratie en toegangscontrole software, web applicaties, personeelsplanning en kostenplaatsregistratie.
http://www.protime.be/

SP Expert Nederland
Personeelsplanning en roosterplanning software leverancier, home
http://www.spen.nl/

Sybes Kwaliteitszorgsystemen
Sybes kwaliteitszorgsystemen is een softwareleverancier van onder andere hr-systemen en software voor personeelsplanning. het sybes softwarepakket voor roostermanagement biedt de mogelijkheid om complete dienstroosters automatisch te genereren.
http://www.sybes.nl

Timewriter
Timewriter de software voor al uw urenregistratie, tijdschrijven, tijdregistratie.
http://www.timewriter.nl/

Tornante
Tornante
http://www.tornante.com/

Waelpoel
Waelpoel vertaalt hedendaagse hr-vraagstukken naar ict-oplossingen.
http://www.waelpoel.com/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid